• Volledig Kiwa gecertificeerd BRL-100
  • Door heel Nederland
  • Zeer goede referenties

Airco in Chalet of vakantiehuis

Een stille duurzame airco voor verwarmen en koelen van uw Chalet

 

Geniet het hele jaar door van de perfecte temperatuur in uw chalet met onze stille en duurzame airco! Of u nu verkoeling nodig heeft in de zomer of warmte in het voorjaar of najaar, onze airco biedt de oplossing.

Onze airco's hebben een capaciteit van 3,5 kW voor een single split en zijn daarmee perfect geschikt voor uw chalet, zoals te zien is op de afbeelding. Het beste nieuws? Wij bieden niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook nog eens een duurzame oplossing. Onze airco's zijn namelijk energiezuinig en maken gebruik van de nieuwste technologieën om uw chalet te verwarmen en te koelen zonder het milieu onnodig te belasten.

Bekijk ons portfolio voor foto's van één van de vele chalets die we al hebben voorzien van een airco, en ontdek hoe onze oplossing ook uw chalet comfortabeler en gezelliger kan maken. En er is nog meer goed nieuws: u kunt nu een airco aanschaffen vanaf slechts € 1.250,-, beschikbaar op de prachtige Veluwe. Bestel nu en uw airco kan al binnen 2 weken geleverd en geïnstalleerd worden! Let op: in de zomerperiode kan de vraag hoog zijn en kan de levertijd langer zijn.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend en informatief gesprek en ontdek hoe onze airco uw chalet kan transformeren, zonder uw energierekening de hoogte in te jagen. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie!

Bel voor meer informatie op: 06-42732262 of WhatsApp

 

Of via onderstaand contactformulier