Geen reclame op de bedrijfswagen

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 08:46

Mij wordt dikwijls gevraagd waarom ik geen reclame heb op mijn bedrijfswagen. Is ie daar te mooi voor :-)

Nee ik heb geen reclame omdat ik vaak voor de koeltechnische zijde wordt ingehuurd door andere installatiebedrijven of in opdracht van projectbeheerders. Ik kom zo een beetje anoniem bij uw klant de opdracht uitvoeren zonder dat direct bekend wordt dat u iemand inhuurt hiervoor. 

Daarnaast doe ik zelf niet aan verkoop, installaties of andere acquisities. Ik doe mijn opdracht en ben weer weg zonder dat een installateur bang hoeft te zijn dat ik een klant "kaap".

In mijn software krijgen klanten van andere installateurs een duidelijk label en vallen ze apart van mijn directe klanten. Mocht er een klant in de toekomst toch contact met mij opnemen dan zie ik gelijk bij welke installateur hij hoort. Ik zal altijd contact opnemen met die installateur wat zijn wensen zijn over het vervolg van dit contact. 

De kracht van samenwerking.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.