Opdrachtbevestiging

De ILT Inspectie Leefomgeving en Transport heeft gesteld dat een verkoper van F-gassen houdende apparaten zoals een Airco Split Unit alleen verkocht mag worden wanneer u als koper kan aantonen dat u een Koeltechnisch gecertificeerd bedrijf de opdracht heeft gegeven om dit uiteindelijk bij u te komen doen wanneer u klaar bent met monteren. 

Om aan alle vragen te kunnen voldoen heb ik hier een tegoedbon voor deze inbedrijfstelling. Dit garandeert de verkoper dat u mij gaat inschakelen voor deze handelingen. U ontvangt na het inbedrijfstellen een factuur en inbedrijfstellingsrapport wat u recht geeft op de geldende fabrieksgarantie. Deze factuur heeft de verkoper van u nodig om aan de eisen van de ILT te voldoen

Wanneer u de inbedrijfstelling niet bij ons laat uitvoeren dan krijgt u uw geld terug wanneer u ons een inbedrijfstellingsrapport van uw nieuwe inbedrijfsteller opstuurt. Let op dit moet een BRL100 bedrijf zijn. Het Certificeringsnummer zal op uw creditnota komen. Wij berekenen voor het terugstorten en registratie slechts € 12,50 administratiekosten.

 

Koop nu uw tegoedbon hieronder.