Inbedrijfstellen airco

(Klik hier voor het inbedrijfstellen van een warmtepomp)

Heeft u onlangs zelf een airconditioner aangeschaft en heeft u deze netjes geïnstalleerd en aangesloten op de elektra? Dan bent u al goed op weg om uw ruimte heerlijk koel te houden tijdens de warme zomermaanden. Maar voordat u volop kunt genieten van uw nieuwe airconditioner, is er nog één belangrijke stap die u niet moet vergeten: het inbedrijfstellen van uw airconditioner door een gecertificeerd bedrijf.

Bij het inbedrijfstellen van uw airconditioner wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest, zodat deze optimaal kan functioneren en u jarenlang plezier kunt hebben van uw investering. Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerde en kan deze belangrijke laatste stap voor u uitvoeren. Vaak kan ik u al snel inplannen. 

Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Ik zorg ervoor dat uw airconditioner snel en professioneel wordt geïnstalleerd en ingeregeld, zodat u direct kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast de milieu aspecten speelt uw portemonnee ook een belangrijke rol bij het inbedrijfstellen. Een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart u honderden euro's aan energie. 

Hieronder volgen nog wat informatie links van tips en natuurlijk onze prijslijst.

Ik doe geen concessies over onze veiligheid. (voorbeelden klik hier)

Ik heb een ladder voor bijvoorbeeld op een garage dak / aanbouw te komen (1 hoog / 3.5 meter) Ik klim niet op schuine daken en kunnen ook niet bij een buitenunit komen die op een dakkapel gemonteerd is.

Inbedrijfstellings aanvraagformulier

Vragen met een * = Altijd invullen

Foto van het type plaat van de buitenunit is handig omdat uw systeem al vooraf in het systeem is ingevuld voor mij tijdens het inbedrijfstellen ter plaatse. Zie voorbeeld >>>>>Foto's zijn niet verplicht bij de aanvraag.