• Volledig Kiwa gecertificeerd BRL-100
  • Door heel Nederland
  • Zeer goede referenties

Inbedrijfstellen airco

(Klik hier voor het inbedrijfstellen van een warmtepomp)

Heeft u onlangs zelf een airconditioner aangeschaft en heeft u deze netjes geïnstalleerd en aangesloten op de elektra? Dan bent u al goed op weg om uw ruimte heerlijk koel te houden tijdens de warme zomermaanden. Maar voordat u volop kunt genieten van uw nieuwe airconditioner, is er nog één belangrijke stap die u niet moet vergeten: het inbedrijfstellen van uw airconditioner door een gecertificeerd bedrijf.

Bij het inbedrijfstellen van uw airconditioner wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest, zodat deze optimaal kan functioneren en u jarenlang plezier kunt hebben van uw investering. Ons gecertificeerde bedrijf kan deze belangrijke laatste stap voor u uitvoeren. Vaak kunnen wij al binnen 2 weken bij u langskomen om uw airconditioner in bedrijf te stellen.

Klik op het bovenstaande plaatje om ons aanvraagformulier in te vullen en een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat uw airconditioner snel en professioneel wordt geïnstalleerd en ingeregeld, zodat u direct kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast de milieu aspecten speelt uw portemonnee ook een belangrijke rol bij het inbedrijfstellen. Een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart u honderden euro's aan energie. 

Hieronder volgen nog wat informatie links van tips en natuurlijk onze prijslijst.

Wij doen geen concessies over onze veiligheid. (voorbeelden klik hier)

Wij hebben een ladder voor bijvoorbeeld op een garage dak / aanbouw te komen (1 hoog / 3.5 meter) Wij klimmen niet op schuine daken en kunnen ook niet bij een buitenunit komen die op een dakkapel gemonteerd is.

Inbedrijfstellings aanvraagformulier

Vragen met een * = Verplicht invullen

Foto van het type plaat van de buitenunit is handig omdat uw systeem al door de administratie is ingevuld voor de monteur tijdens het inbedrijfstellen. Zie voorbeeld >>>>>Foto's zijn niet verplicht bij de aanvraag.